Το μικρό συγκρότημα ενοικιαζομένων STUDIOS – διαμερισμάτων «DIMAS V. HOUSE», βρίσκεται στον οικισμό Βάλτος Πάργας σε απόσταση 650 μέτρων από τη μεγάλη παραλία «Βάλτος». Η περιοχή στην οποία έχει ανεγερθεί, ως τυπική μεσογειακή, χαρακτηρίζεται από το πολύ πράσινο, πολλά δέντρα (ελιές, λεμονιές, πορτοκαλιές, κ.λ.π.) και πλήθος λουλουδιών. Το περιβάλλον είναι πολύ ήσυχο και κατάλληλο για οικογενειακές διακοπές.

Πολύ κοντά στο κατάλυμα (100 μ.) βρίσκονται Μίνι Μάρκετ, Εστιατόρια & Μπάρ.

Η απόσταση από την πόλη της Πάργας, οδικώς είναι 2,3 χιλιόμετρα. Η απόσταση από την περιοχή της πόλης, στην οποία βρίσκεται το ενετικό κάστρο καθώς και πολλά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ μπαρ είναι 1,2 χιλιόμετρα. Οι ενδιαφερόμενοι φτάνουν εκεί περπατώντας μετά το τέλος της παραλίας «Βάλτος». Το σημείο αυτό προσφέρει καταπληκτική θέα, ίσως την καλύτερη της περιοχής.

Όσοι αγαπούν τη πεζοπορία μπορούν να κατευθυνθούν δυτικά προς το γραφικό χωριό Ανθούσα (απόσταση 1,8 χιλιόμετρα περίπου) και στη μέση της διαδρομής να συναντήσουν τον παλιό νερόμυλο του Λούκα και τον μικρό καταρράκτη. Στην ίδια διαδρομή, πάνω από το χωριό Ανθούσα, βρίσκεται το κάστρο του Αλί Πασά.

sepl.png

ΠΑΡΓΑ

sepr.png

Είναι μια η ονειρεμένη πόλη και μία από τις ωραιότερες της Ελλάδας.

Μία ντελικάτη αρχόντισσα, νωχελικά απλωμένη κάτω από τη σκιά του ισχυρού μεσαιωνικού φρουρίου, η κωμόπολη της Πάργας με τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια που ανηφορίζουν προς την κορυφή του καστροστεφανωμένου λόφου και τη νησιώτικη γοητεία, αποπνέει έναν αέρα άλλης εποχής.

Από το ύψωμα του κάστρου η θέα προς το πέλαγος τους καλοσχηματισμένους κολπίσκους και το κατάφυτο νησάκι της Παναγιάς με το γραφικό εξωκλήσι σου κόβει την ανάσα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ντόπια λαϊκή αρχιτεκτονική με τα διώροφα και τριώροφα σπίτια, τους ξύλινους εξώστες, τις κεραμοσκεπές και ανάμεσα σε αυτά όμορφες εκκλησίες, καταστήματα λαϊκής τέχνης στο δρόμο που ανηφορίζει για ο κάστρο, πολλά εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, καφενεία στην προκυμαία.Ένας χώρος που σφύζει από ζωή και κίνηση.

location ΒΑΛΤΟΣ ΠΑΡΓΑ 48060 ΕΛΛΑΣ
mail Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
phone Τηλέφωνο: +302684032503
phone Κινητό: +306972526873, +306982687541
ΠΆΡΓΑ WEATHER

button3