Οι παραλίες της Πάργας είναι από τις ομορφότερες του Ιονίου πελάγους. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας κάτω από το ζεστό ήλιο του καλοκαιριού και για τους πιο δραστήριους, να δοκιμάσετε και αρκετά θαλάσσια σπορ. Οι παραλίες που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι οι παρακάτω:

Μπροστινό Κρυονέρι

Είναι η κεντρική παραλία της Πάργας με καθαρά νερά και πανέμορφη θέα στο νησάκι της Παναγίας. Θα τη βρείτε σε πολύ μικρή απόσταση πό το κέντρο της Πάργας.

Πίσω Κρυονέρι

Μια ήσυχη και ήρεμη παραλία μπροστά στην πόλη της Πάργας
    
Βάλτος

Η πανέμορφη γραφική παραλία δίπλα στην Πάργα με τη χρυσαφένια άμμο. Είναι κατάλληλη για οικογένειες αλλά και για παρέες που θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους ή κάποιο θαλάσσιο σπορ.

Λίχνος

Πολύ μεγάλη οργανωμένη παραλία, κυρίως για οικογένειες. Θα τη βρείτε πριν από την Πάργα. Διαθέτει και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπόρ καθώς και καφετέριες και εστιατόρια.

Αϊ Γιαννάκης

Πανέμορφη γραφική παραλία με πεντακάθαρα νερα, είναι από τις πιο ήσυχες παραλίες της Πάργας. Θα τη βρείτε μόλις 6km μακριά από την πόλη της Πάργας

Σαρακίνικο

Η παραλία αυτή είναι επίσης ήρεμη. Θα τη βρείτε μετά το χωριό Αγιά, ενώ η πρόσβαση σε αυτή μπορεί να γίνει και με καραβάκι από την προβλήτα της Πάργας. Έχει καθαρά νερά και ένα μέρος της είναι με βότσαλο. Υπάρχουν καφετέριες και εστιατόρια.
    
Άγιος Σώστης

Μια πανέμορφη καθαρή παραλία με πεντακάθαρα νερά κατάλληλη για τους φυσιολάτρες μιας και είναι ανοργάνωτη. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τις ομορφιές και την αυθεντικότητα ενός παρθένου τοπίου.

icons0
ΒΑΛΤΟΣ ΠΑΡΓΑ 48060 ΕΛΛΑΣ
icons1
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
icons2
Τηλέφωνο: +302684032503
icons3
Κινητό: +306972526873, +306982687541
ΠΆΡΓΑ WEATHER

button3